Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1404 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
niunius... wielu probowalo...
Ty jeszcze w pileuchy robiles kiedy ja na macie gosci dusilem...
a czarnego nie mialem bo bylem w wadze gdzie na zawodach byly max 4 walki a nie 10 jak u sredniakow i na koniec sezonu brakowalo mi dwoch trzech punktow zeby isc wyzej...
ale do niebieskiego doszedlem......
co Ty chcesz wszystkim udowadniac tym fejsbukiem?? ze masz sweetfocie na tle auta mamy porobione?? imponuje mi to bardzo... wejde i wydrukuje sobie Twoje foto i powiesze nad lozkiem zeby mi Twoje pomysly we snie splywaly....

jestes cienki jak sik burka...

mlody jestes i nie wiesz jeszcze ze udowadniac to mozesz najwyzej cos sobie.. innych to interesuje tyle co wczorajsze sniadanie... i to jeszcze w internecie... marzenia masz... mlody jestes... i dobrze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
marecki00 napisał:
Pzdr. Yatsek. Jak tak piolunowka, wypiles, czy czekasz na mnie?
stoi dzielnie i patrzy na mnie, zalotnie ale tak z ukosa jakby ta butelczyna zielona... i czeka.... i czeka...

ps. przebil nawet zyzaka i jego pogrom josepha i murzyna wielkiego tez...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Auto na focie glownej jest stare i rzeczywiscie rodzicow bylo bo tylko na tej mnie nierazil tak wlasny ryj Pozatym chcialbym widziec twoja walke z ekipa budowlancow "kupa panowe" jeden deska, drugi gwozdziami w kiju, trzeci metalowa rura a czwarty cegla/kamieniem z budowy i juz powalczyles Nawet zebys byl komandosem to i herkules dupa kiedy ludu kupa jak mowi przyslowie

Moje obecne to jest to w tle auto jak nie wierzysz to przyjedz do Vadsø i zobacz

A ty Marek jasne ze nie biore za dobra monete ani nicka ani twoich opowiesci o firmie. Ale oczywiscie jestes Polskim wlascicielem MORPOLU to chyba jasne dla kazdego hahaha Tylko sie dobrze staraj tak jak w Grudniu bo wierze w firme polaka i mam pare akcji (jak zdechly to kupilem) w moich wybranych do inwestowania a ostatnio jakos plasko jada moze sprzedac bo znowu zdechna zamiast urosnac

Hmmm tylko powiedz mi czemu jakos nikt w to nie wierzy ze masz na imie Jerzy haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Auto na focie glownej jest stare i rzeczywiscie rodzicow bylo bo tylko na tej mnie nierazil tak wlasny ryj

Moje obecne to jest to w tle auto jak nie wierzysz to przyjedz do Vadsø i zobacz

bez konczenia psychologii i wchodzenia na fejsa wiedzialem ze masz fotke z autem mamy w tle.... dlaczego wiedzialem??? po samych Twoich postach...... nie potrzebowalem nic wiecej zeby Cie rozgrysc w szesc sekund.... za cienki jestes dla mnie... narty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Mow sobie ze wyszukiwarka facebooka nie dziala bo bardzo duzo jest polakow w Vadsø Ja w przeciwienstwie do ciebie nie musze ukrywac kim jestem a ty nie powiesz bo by prawda wyszla na jaw jak z firma Marka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Mow sobie ze wyszukiwarka facebooka nie dziala bo bardzo duzo jest polakow w Vadsø Ja w przeciwienstwie do ciebie nie musze ukrywac kim jestem a ty nie powiesz bo by prawda wyszla na jaw jak z firma Marka
wiem ze dziala... ale nie musialem jej uzywac zeby wiedziec ze lubisz sie chwalic.. 90% pewnosci ze miales taka fote... ile tam w tym vadsø mieszka ludzi?? bedzie z 5k chociaz?? nic dziwnego ze taki mocny sie czujesz.... u siebie na wiosce... haha dobranoc chlopczyku....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Tez ide spac "dziadziu" wiec dobranoc

A na tej "wiosce" to 5000 ale norskow (z paroma arabusami i murzynami i chyba paru ruskich jest) mieszka polakow to podobno 7miu tylko nikt ich nigdy nie widzial i nieslyszal i do tego niepijacy to chyba ich nie ma

I wcale sie nie czuje mocny tutaj, mocny to sie czuje jak do Polski do mojej ulubionej wioski(miasteczka) i pobliskiego troche wiekszego miasteczka pojade

Ide spac bo jutro nabije godzine mniej flexitid bo na 6:40 niewstane trzeba o 7:40 jednak wstac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
czesio ona zakochana tatke po ciebie wyslala ujasie spiprzaj gdzie pieprz rosnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok